Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe beelden Modern Warfare 2

Tijdens de E3 heeft Infinity Ward nieuwe beelden laten zien van Modern Warfare 2. De beelden lieten zien hoe twee solaten een berg opklommen met al het kommer en kwel erbij.

De game werd live gespeeld door een medewerker van Infinity Ward. De sneeuweffecten zagen er erg goed uit. Het gaf een gevoel van desoriëntatie. We zagen ook een nieuw wapen. We denken dat dit gameplay is van de SAS, vanwege de stem van een van de NPC's. De speelomgevingen zijn veel groter en lijken non-lineair. Het is ook mogelijk om te racen met snowmobiles. Ook zullen de eerte twee map packs als eerste op Xbox Live komen. Al met al lijkt het erop dat de game weer voor heel wat adrenaline gaat zorgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?