Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Nintendo Wii U, PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Nieuwe beelden Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age onthuld

Square Enix is het podium opgekomen voor de E3 en dat zullen we weten. Tijdens de persconferentie wist het bedrijf nieuwe beelden van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age.

De game is al bijna een jaar uit in Japan, maar in het Westen moeten we er nog eventjes op wachten. De nieuwe beelden moeten ons alvast helemaal lekker maken voor de game. Je checkt ze hieronder.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age komt op 4 september uit voor de PlayStation 4.

BRON Persconferentie Square Enix

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?