Nieuwe Battlefield verschijnt niet voor 2022

Geplaatst:

Tijdens een investeringsvergadering heeft EA bekendgemaakt dat de nieuwe Battlefield niet verschijnt voor 2022. Via Twitter kwam analist Daniel Ahmed naar buiten met het nieuws.

Daniel Ahmed, een analist voor Niko Partners, deelde het nieuws op Twitter. EA maakte tijdens een investeringsvergadering namelijke bekend dat de nieuwe Battlefield-game verschijnt in het fiscale jaar 2022. Dit jaar loopt vanaf 31 maart 2021 tot 31 maart 2022. Andrew Wilson, de CEO van EA, gaf de redenen voor het wachten. Zo geeft het succes van Apex Legends genoeg ruimte en wil EA wachten tot de next-gen consoles een stabiele basis hebben gecreëerd.

Met de aankondiging werd ook aangegeven dat Battlefield V ondertussen ondersteund blijft worden met nieuwe updates.

Bron: Polygon

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord