Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuwe Banjo-Kazooie wordt anders, maar nog beter

Banjo-Kazooie is het derde deel uit de serie. Het idee achter de platformreeks is goed ontvangen, maar bij deel drie, dat exclusief voor de Xbox 360 zal uitkomen, zullen we toch aan iets anders moeten gaan wennen. De game zal geen shooter noch platformer worden, zoals we die al kennen. Geen paniek, want dit heeft de projectleider over de nieuwe aanpak te zeggen:

We somewhat grandly like to think that it will be a different take on the genre. Some would say a brave gamble but I'm confident it's the right decision, and when people see it I'm sure they will say 'although the old games are clearly brilliant, this new one is even better.

Naast deze ietwat onserieuze woorden, wist de projectleider te melden dat de game een multiplayer zal gaan bevatten. Ook hierbij weten we nog niet precies wat we kunnen verwachten, want volgens de makers zal de multiplayer-ervaring iets unieks zijn vergeleken met al wat er nu te krijgen is. Naast de multiplayeroptie wist men nog te vertellen dat Mad Monster Mansion, toiletpot Loggo, sneeuwman Freezeezy en walvis Clanker weer aanwezig zullen zijn in de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?