Nieuwe Avatar-series lanceren binnenkort op YouTube

Geplaatst: 19 april 2021 14:20

Een mysterieuze door fans gemaakte nieuwe Avatar serie komt deze maand naar YouTube. Dit werd aangekondigd op het officiële YouTube kanaal van Avatar: The Last Airbender.

De aankondiging van de nieuwe serie kwam afgelopen vrijdag en maakte deel uit van de aankondiging van de Earth Day weekend viering van het kanaal. Dit wordt een evenement van drie dagen dat op 22 april begint. Het Earth Day evenement zal onder andere bestaan uit originele video's, een livestream op elk van de drie dagen en een 'nieuwe, originele serie exclusief op het kanaal'. Er wordt alleen helemaal niets gezegd over wat voor serie het gaat worden. De nieuwe serie zal op de laatste dag van het Earth Day evenement online komen en blijft dan permanent op het YouTube kanaal staan.

onbekend

Het Earth Day evenement begint op 22 april en duurt drie dagen.

Bron: Avatar: The Last Airbender YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord