Nieuwe Avatar kleding

De Xbox Live Avatars krijgen weer wat nieuws. Binnenkort kun je jouw Avatar namelijk in een Gears of War outfit trekken. Volgens Microsoft zal dit één van de nieuwe beschikbare premium-kledingstukken zijn die bij de introductie van de nieuwe Dashboard-update verschijnen.

Overigens heeft het bedrijf ook bevestigd dat we naast de standaard bepantsering van de COG ook kleding van Locust to onze beschikking krijgen. De prijs van deze outfits zijn echter nog onbekend gebleven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?