Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe Avatar goodies

Er zijn weer nieuwe goodies beschikbaar voor de Xbox 360 Avatars en ditmaal in Mass Effect stijl. Via de Xbox Market Place kun je namelijk veertien nieuwe kledingstukken downloaden, die in het teken staan van Mass Effect.

De goodies zijn echter niet gratis. De prijzen voor de Mass Effect kledingstukken variëren namelijk tussen de 80 en 320 Microsoft punten.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?