Nieuwe arcadegame: Fast and the Furriest van Rare

Er is een nieuwe Xbox Live Arcadegame aangekondigd door Rare, te weten Fast and the Furriest. Als je de naam leest, denk je al gauw aan een racegame van de Fast and the Furious-films. Helaas zal de arcadegame geen racer zijn. Het gaat hier om een game, waarin deze meerdere sporten centraal zullen staan.

Vooralsnog weten we alleen dat de game atletieksporten zal bevatten met verschillende minigames. De minigames zullen onder andere te spelen zijn met de Rare-personages Banjo en Conker. Wanneer de Xbox Live arcadegame uit zal komen is nog onbekend.

De arcadegame zal in combinatie met Xbox Live Vision te spelen zijn. Of het hier om een soort EyeToy-concept gaat is niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?