Alone in the Dark: Inferno

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Nieuwe Alone in the Dark ook op PS2 en Wii systemen

Atari is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Alone in the Dark, die gepland staat voor maart 2008. De game kwam in ieder geval al uit op de pc, Xbox 360 en PS3, maar Atari heeft nu bekendgemaakt dat de game ook zal verschijnen voor de PlayStation 2 en de Nintendo Wii.

De game wordt ontwikkeld door Hydravision, die ook achter de Obscure-games zit. Het verhaal zal zich afspelen in New York, waar diens Central Park een geheim blijkt te hebben. Onze held Edward Carnby zal dit geheim moeten ontrafelen. Naar Atari's zeggen heeft men deze keer ook extra veel moeite in het verhaal en de dialogen gestopt, dus we zijn erg benieuwd. Het zal in ieder geval een game worden die beter en spannender is dan de film van Alone in the Dark, al zegt dat jammer genoeg niet veel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?