Nieuwe Alice aangekondigd

Negen jaar geleden, in 2000, verscheen er een game over Alice in Wonderland. Deze game deed het alleen net iets anders. De game was van American McGee en vandaag is bekendgemaakt dat er een sequel van de game komt.

De nieuwe Alice zal ontwikkeld worden door Spicy Horse en uitgegeven door Electronic Arts. Alice 2 zal verschijnen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie over Alice 2.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?