Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Nieuwe album Metallica beter in Guitar Hero 3

Het was al bekend dat het nieuwe album van Metallica, Death Magnetic, niet alleen op de CD zijn entree zou gaan maken. Nee, ook Guitar Hero 3 fans konden de nieuwe CD vanaf dag één binnenhalen als DLC voor de game.

En wat blijkt nu? De CD verkoopt tot nu toe beter in de game dan op de oude vertrouwde disc! Activision, de uitgever van Guitar Hero 3, mag dus wel ontzettend blij zijn met Metallica, die hier zorgt voor een nieuwe standaard in de muziekwereld. Want misschien moeten maar meer bands hun album ook meteen loslaten op Guitar Hero (of Rock Band), Metallica heeft in ieder geval bewezen dat het ook zo kan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?