Nieuwe adviesprijs Nintendo Wii bekend

Gisteren bevestigde Nintendo reeds de langverwachte prijsdaling voor de Wii, maar een nieuwe adviesprijs werd nog niet vrijgegeven. Daar kwam vandaag verandering in, en veel winkels hebben deze wijziging al reeds doorgevoerd.

De nieuwe prijs van 199,99 euro werd reeds verwacht, aangezien de prijs van de console in de VS en Japan ook met 20% daalde ten opzichte van de vorige adviesprijs. Omgerekend komen de Amerikanen er wel goedkoper uit, aangezien de waarde van de euro natuurlijk een stuk hoger ligt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?