Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe Ace Attorney nog deze maand

Voor alle fans van advocaten en rechtszaken is er goed nieuws. Op 19 februari aanstaande verschijnt er namelijk een nieuw deel in de Ace Attorney series op WiiWare, onder de naam 'Justice for All'. Het pakket zal in totaal 1000 punten gaan kosten.

In dit nieuwe avontuur is het zaak om de zes maanden ervaring en vijf goed afgesloten rechtszaken een vervolg te geven. Dit wordt je echter niet makkelijk gemaakt door een nieuwe inwoner van de stad, met de naam Franziska von Karma. Zij zal er alles aan doen om jou het leven zuur te maken, aan jou de opdracht om jezelf te redden van de dreigende ondergang.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?