Nieuwe 3DS meteen speelbaar voor pers

Waar iedereen dacht dat ze alleen van een afstandje de 3DS konden bezichtigen heeft Nintendo tijdens haar presentatie iedereen verrast. Niet alleen werd de 3DS getoond aan de aanwezige pers, ook mocht iedereen in de presentatiezaal na afloop meteen aan de slag met de nieuwe hardware.

De laatste act van de conferentie bestond namelijk uit minstens honderd 'DS-babes' die klaarstonden met de nieuwe versie van de DS. Of de pers onder de indruk was is nog niet bekend, maar vast staat wel dat Nintendo gelooft in z'n eigen product en er op deze E3 alles aan zal doen om dat over te brengen op het publiek.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?