Nieuwe 2D Sonic?

Mega Man 9 en Bionic Commando: Rearmed hebben al laten zien dat nieuwe 2D games op de console kunnen. SEGA ziet het nu ook wel zitten om Sonic een nieuw 2D avontuur te geven op de consoles.

Akinori Nishiyama, producer van het bedrijf, ziet wel wat in een 2D Sonic. Ze zitten te denken aan een remake van de Sonic games op de Gameboy Advance, omdat de nieuwe Nintendo DSi geen GBA slot meer heeft. Ze denken ook aan een geheel nieuw 2D avontuur.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?