Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuw Wii kanaal

Het Wiiware kanaal is nog niet beschikbaar of het volgende kanaal staat al weer klaar. Dit maal betreft het het "Everybody's Nintendo Channel". Een kanaal waarin je up-to-date gehouden wordt over alle games van Nintendo.

Dit nieuwsbrief-achtige kanaal is al gelanceerd in Amerika en Japan en in zal vanaf 30 mei beschikbaar worden voor de Europese gamer. Het Wiiware kanaal zal vanaf 20 mei al beschikbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?