Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Nieuw record voor Star Wars: The Force Unleashed

Sinds de demo van de game Star Wars: The Force Unleashed op 21 augustus de Xbox LIVE Marketplace bezette, heeft het alle download records tot nu toe verbroken. Binnen acht dagen tijd werd de demo namelijk meer dan één miljoen keer gedownload, één dag minder dan het vorige record. Ook op het PlayStation Network deed de demo het ook goed, wat tot een totaal van 2,3 miljoen downloads tot nu toe heeft geleid.

Op 19 september 2008 kunnen we aan de slag met de volledige game. De game is vanaf dan te koop voor de Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS en Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?