Nieuw record voor Shadow Complex

De Xbox Live Arcade game Shadow Complex heeft binnen een week een nieuw record weten te halen. De game is namelijk binnen een week ruim 200 duizend keer verkocht en is dan ook de snelst verkopende Xbox Live Arcade game tot op heden.

Scott Austin:

Congratulations to Chair Entertainment and Epic Games for creating an outstanding game. As the capstone title of the second annual Summer of Arcade program, Shadow Complex has raised the bar for downloadable games. We're proud to offer such high-quality content on Xbox LIVE Arcade.

Voor de gene die niet bekend zijn met de game, Shadow Complex is een side-scrolling shooter met als doel de vriendin van Jason Fleming, de hoofdrolspeler, te bevrijden uit een ondergrondse complex.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?