Nieuw record voor New Super Mario Bros. Wii

Mario heeft weer is een nieuw record gehaald. New Super Mario Bros. Wii heeft namelijk het verkooprecord in Japan verbroken. De game vloog binnen vier dagen ruim 936.734 keer over de toonbank.

Super Smash Bros. Brawl wordt hierdoor van de eerste plek gestoten. De game stond namelijk met 820.000 verkochte exemplaren op nummer één, maar met de komst van New Super Mario Bros. Wii zakte de game al gauw naar de tweede plek.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?