Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuw project van Molyneux

Wellicht ken je Molyneux wel van Fable, toch wel één van de titels waarom de beste man zo bekend is komen te staan om zijn enthousiasme. De game is weliswaar niet helemaal geworden zoals hij beloofd had, maar een slechte was het ook zeker niet. En nu heeft hij een nieuw project: Dimitri.

Deze game is ontstaan doordat er een grote ontdekking op het gebied van kunstmatige intelligentie zou zijn gedaan, zo groot zelfs dat Molyneux denkt dat de game de voorpagina van vele wetenschappelijke tijdschriften zal gaan sieren. Om even zijn precieze woorden te herhalen:

And then Dimitri moved from an experiment to a moment in time that happened six months ago when a discovery was made, and this discovery has been so exciting that it has lead to Lionhead focussing on it and sculpting a game around that. I think that discovery is so significant... This discovery has lead us to start a game and that game will be on the front cover of Nature magazines and Science magazines.

Wat de grote ontdekking nou precies inhoudt is nog niet bekend, het zou dus zo kunnen dat het weer een beetje tegenvalt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?