League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

Nieuw personage Qiyana onderweg naar League of Legends

League of Legends-ontwikkelaar Riot Games heeft onlangs aangekondigd dat Qiyana, een nieuw speelbaar personage, onderweg is naar de game. Qiyana wordt het 145ste personage in League of Legends.

De League of Legends-community was gisteravond in rep en roer toen de ontwikkelaar van de game bekend maakte dat Qiayana, Empress of te Elements, onderweg is naar de game. Gisteravond publiceerde Riot Games op haar YouTube-kanaal een trailer waarin het nieuwe personage te zien is. Kort daarna verscheen een tweede video, waarin Qiyana te zien is met al haar krachten. De aankondiging van het nieuwe personage kwam voor de meeste spelers onverwachts. Normaal gesproken worden nieuwe personages enkele dagen voor een officiële aankondiging geteasted. Maar bij Qiyana werden alle details in één keer vrijgegeven. Daarnaast hebben spelers vrij recent nog kennis gemaakt met het personage Yuumi.

Na alle waarschijnlijkheid wordt Qiyana speelbaar vanaf patch 9.13. Deze patch staat gepland voor 25 juni.

BRON Riot Games

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?