Nieuw leven voor de film van BioShock

Het is al tijden stil rond de film over BioShock. Komt de film nog uit, is hij gecancelled, wat is er nou precies aan de hand? Dat zijn vragen die je jezelf kunt stellen, maar er is na vandaag weer hoop aan de horizon.

De film staat nog steeds in de planning, maar heeft een nieuwe director. Niemand minder dan Juan Carlos Fresnadillo (van onder andere 28 Weeks Later) heeft de regie overgenomen. De ex-director, Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean), is nog wel steeds betrokken bij de film, maar gaat vanaf vandaag door het leven als een simpele producer.

Helaas blijft het bij een wisseling van de wacht, en weten we eigenlijk nog niet hoe het er verder met het project voor staat. Hopelijk gaat het met deze nieuwe director in ieder geval beter, en wie weet horen we binnenkort wat meer over de film.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?