Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Nieuw Guitar Hero 3 trackpack

21 augustus zal het weer tijd zijn voor een nieuw Guitar Hero 3 trackpack. Dit keer staat de snelle band DragonForce in de spotlights.

DragonForce brengt deze nummers eerder uit op Guitar Hero 3 dan de release van hun nieuwe album, Heroes of our Time. Dit zullen ook een van de moeilijkste nummers zijn op Guitar Hero. Zal jij ze uit kunnen spelen?

Heroes Of Our Time (Ultra Beatdown)
Revolution Deathsquad (Inhuman Rampage)
Operation Ground And Pound (Inhuman Rampage)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?