Nieuw Guinness wereldrecord gevestigd

Tijdens de London MCM Expo, een soort Europese versie van de Comic Con, is een nieuw wereldrecord gevestigd. In het bijzijn van officials van Guiness World Records hebben 586 gamers tegelijkertijd hun Nintendo DS erbij gepakt, genoeg om het oude record van 381 te verpletteren. Damian Field, één van de officials, was enthousiast:

It is a tremendous achievement for the MCM Expo to reach a number of 586 smashing the existing world record of 381. It's rare for a UK mass participation to reach over 500.

Door dit record heeft de MCM Expo nu twee records in handen. Eerder werd er namelijk al een record gevestigd voor de meeste mensen in een costuum van een game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?