Dragon Ball FighterZ
  • ONTWIKKELAAR Arc System Works
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 januari 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Nieuw Goku event in Dragon Ball FighterZ onthuld

Bandai Namco heeft op Twitter een nieuw Goku evenement onthuld voor Dragon Ball FighterZ, het 'Greatest Goku event'. Als je tijdens het event met een van de verschillende versies van Goku speelt kan je in-game prijzen winnen.

Het gaat om Goku's standaard versie, zijn Super Saiyan versie, Super Saiyan God Super Saiyan en zijn GT versie. De prijzen worden bepaald door het aantal potjes dat je wint met Goku. De prijzen werden er niet bij verteld maar een Twittergebruiker heeft de moeite genomen om een foto van de prijzen te maken.

Het event loopt vanaf vandaag tot en met 21 mei. Dragon Ball FighterZ is beschikbaar voor de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON Twitter

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?