Nieuw gebied The Block in Fortnite aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 7 december 2018 17:25

Eerder deze week werd een grote Fortnite aankondiging tijdens The Game Awards geteased. Nu is bekendgemaakt dat het gaat om een nieuw gebied in Fortnite, genaamd The Block.

The Block is een gloednieuw gebied dat zich op de Fortnite-map bevindt. Dit gebied vervangt Risky Reels. The Block is in-game momenteel nog een blok beton, maar daar gaat gauw verandering in komen. Dit blok beton is namelijk bedoeld om creaties van spelers op te presenteren. Via de nieuwe Creative-modus in Fortnite die gisteren is aangekondigd, kunnen spelers hun eigen constructies bouwen. Deze constructies kunnen dan in-game op het stuk beton in The Block worden tentoongesteld. Epic Games gaat via social media op zoek naar spelers die hun creaties willen laten zien via de hashtag #FortniteBlockParty.

onbekend

The Block is vanaf nu te bewonderen in Fortnite.

Bron: The Game Awards
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord