Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuw gamersdrankje

Sommige gamers halen graag de nacht door met hun favoriete game. Je hebt dan natuurlijk wel flink wat energie nodig. Sommige drinken koffie, anderen drinken Jolt of een andere energydrink.

Nu is er een nieuw drankje op de markt, genaamd Gamer Grub. Met dit drankje willen ze zich niet alleen op de gamer richten, maar ook op de algemene consument. Het drankje komt in 4 verschillende, eetbare smaken in de winkels te liggen. Strategy Chocolate, Sports PB&J, Racing Wasabi en Action Pizza.

Het is dus eigenlijk te bedoeling om een maaltijd in een drankje te gieten. Kauwen zou te lang duren namelijk. Het drankje zit ook vol met vitamines en supplementen om je de hele nacht wakker te houden.

Gamer Grub is a great tasting snack that boosts your core gaming systems—such as visual input, cognitive processing, signal transmission and muscle reflexes. Scientifically formulated with essential nutrients and vitamins, Gamer Grub provides a healthy, great tasting snack mix that supports fast reaction times for maximum gaming performance. Eat well and prosper.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?