Nieuw deel voor Harvest Moon op 3DS

Ontwikkelaar Marvelous werkt aan een nieuw deel van Harvest Moon voor de Nintendo 3DS. Dit werd bekendgemaakt tijdens een meeting met investeerders. Het Japanse bedrijf zit in de financiële problemen en maakte bekend geen nieuwe IP's te ontwikkelen, maar zich te richten op bestaande reeksen.

Ondanks dat meldt het bedrijf dat Harvest Moon, de game waarin je een boerenjongen mag spelen, op zichzelf een geheel nieuwe game is. Verdere details zijn nog niet bekend, maar men verwacht dat er meer nieuws naar buiten komt tijdens de Tokyo Game Show aankomende herfst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?