Niet iedereen op de E3

Activision, Vivendi, NCSoft, Foundation 9 en Atlus hebben allen afgezegd voor de aankomende E3 beurs van 15 t/m 17 juli in Los Angeles. Foundation 9 is van mening dat ze afgelopen jaar niet voldoende profijt hebben gehaald bij deelname aan de beurs. id Software twijfelt nog aan de deelname.

Na een soberder en rustiger karakter van de vorige beurs, lijkt het er dus op dat niet alle ontwikkelaars en uitgevers met deze vorm tevreden zijn en dit jaar verstek laten gaan.

Ontwikkelaars en uitgevers die wel op de aanwezigheidslijst staan zijn: Akella, Atari, Capcom, Codemasters, Crave, Disney, Eidos, Electronic Arts, Konami, LucasArts, Microsoft, Midway, MTV Games, Namco Bandai, Nintendo, SEGA, Sony, Square-Enix, Take-Two, THQ en Ubisoft.

En als laatste hebben de volgende ontwikkelaars zich ook aangemeld: Bethesda, Majesco, Nyko en D3Publisher.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?