Niet iedereen blij met Dante's Inferno

Dante's Inferno is iets bijzonder. De game is gebaseerd op het boek De Goddelijke Komedie van Dante Alighieri. In de game zal Dante door de 9 ringen van de hel moeten.

Tijdens de E3 waren er protesten rondom deze game. Volgens streng-gelovige katholieken was hel geen spelletje. Later bleek dat dit een PR-stunt was van Electronic Arts. Nu zijn de echte katholieken boos op EA. Catholic Video Gamers vind dat de game echt goed moet worden en geen magere God of War rip-off. InsideCatholic denkt dat Electronic Arts niet eens het boek heeft gelezen. De ontwikkelaar en uitgever hadden al eerder slechte ervaringen met gelovigen dankzij Dead Space, die gelovige mensen in het verkeerde licht zet.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?