Niet acht, maar achttien gymgevechten in Pokémon Sword & Shield

Geplaatst:
Aangepast: 3 oktober 2019 08:13

Er zijn maar liefst achttien gymgevechten aanwezig in Pokémon Sword & Pokémon Shield. Zo onthulde de grote baas van Gamefreak, Shigeru Ohmori, onlangs in een exclusief interview met nieuwswebsite Gameinformer.

Waar we normaal gesproken op acht gymgevechten mogen rekeken, worden dat er in de opkomende Pokémon-game tien meer. Er zijn maar liefst achttien gymleaders in Pokémon Sword & Pokémon Shield aanwezig, zo maakte de directeur van Gamefreak, Shigeru Ohmor, onlangs bekend in een interview. De franchise probeert ieder jaar iets fris aan de de game toe te voegen en dit jaar uit dat zich onder andere in deze gymgevechten-wijziging. De nieuwe Pokémon-games maken onderscheidt tussen twee gym-rangen. Volgens Ohmori krijgen we in de nieuwe games te maken met een minor en een major klasse. Dit is vergelijkbaar met hoe dat er in de autosportwereld aan toe gaat. Denk hierbij aan de de Formule 1 en Formule 2. Het gerucht gaat dat je eerst de 'lagere' klasse gymleaders moet verslaan voordat je toegang krijgt tot de 'hogere' klasse. Echter is dit nog niet bevestigt, nog ontkent door Gamefreak.

Pokémon Sword & Pokémon Shield verschijnen op 15 november exclusief voor Nintendo Switch.

Bron: Gameinformer

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord