NIER doet wat hij wil in april

Uitgever Square Enix heeft vandaag bekendgemaakt dat hun actievolle RPG NIER op 23 april dit jaar zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

In NIER speel jij het gelijknamige hoofdpersonage, dat in een wereld van ziekte en onherkenbare wezens een medicijn probeert te vinden voor zijn dochter die is geïnfecteerd met de zogenaamde 'Black Scrawl' ziekte. Op zijn pad komt Nier dingen tegen waar zelfs de meest doorgewinterde vechter nog van zal schrikken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?