Nickelodeon All-Star Brawl krijgt gratis DLC

Geplaatst:

Nickelodeon All-Star Brawl krijgt een gratis DLC met nieuwe kostuums voor de personages in de game. In de trailer krijgen we er al een aantal te zien.

De nieuwe kostuums zijn op dit moment al beschikbaar in alle versies van Nickelodeon All-Star Brawl, behalve de versie voor de Nintendo Switch. De kostuums werden aan de game toegevoegd middels een gratis update. Wanneer deze ook voor Switch spelers beschikbaar wordt, is nog niet bekend. In Nickelodeon All-Star Brawl speel je met al je favoriete Nickelodeon personages uit series zoals Spongebob, Avatar The Last Airbender en Teenage Mutant Ninja Turtles.

De nieuwe kostuums voor Nickelodeon All-Star Brawl zijn nu beschikbaar voor alle platformen, behalve de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl

Series

-

Uitgever

GameMill Entertainment

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2021

Ontwikkelaar

Fair Play Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord