NHL 09

  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

NHL en NBA 09 voorzien van demo

Gisteren is de demo uitgekomen van NHL 09 en NBA 09. Het einde van het jaar komt er weer aan en dat betekent dat Electronic Arts zijn jaarlijkse portie sportgames uitbrengt.

Weet je nog niet helemaal zeker of deze ijshockey en basketbal-game wat voor je is? Bekijk dan even de demo's op Xbox Live. NHL 09 verschijnt op 11 september. Op 30 oktober zal er ook een versie voor de PlayStation 2 en PC uitkomen. NBA 09 verschijnt op 9 oktober en een week daarna kunnen we die game verwachten op de PSP en PlayStation 2.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?