NFL rechten blijven komende jaren bij EA

De rechten voor de Amerikaanse National Football League (NFL) blijven de aankomende jaren bij Electronic Arts. Dit heeft de uitgever bekendgemaakt.

Het contract voor het gebruik van de NFL-rechten is verlengt naar februari 2013. De Super Bowl van 2013 zal dus ook nog onder deze periode vallen, en de kans is groot dat er dan ook een game aankomt uitgegeven door EA. Gezien de drang om minimaal elk jaar een NFL-game uit te brengen, zullen de fans er de komende jaren nog warmpjes bij zitten. Met de NFL-rechten heeft Elecronic Arts niet alleen het gebruiksrecht over de NFL Network, maar ook over NFL Films.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?