Next Level Games zoekt nieuw talent voor Nintendo-projecten

Geplaatst: 19 januari 2021 14:55

Ontwikkelaar Next Level Games is op zoek naar nieuw talent om hun team te komen te versterken en te werken aan toekomstige Nintendo-projecten. Dat blijkt uit een vacature op Twitter.

Eerder deze maand werd Next Level Games overgenomen door Nintendo. De ontwikkelaar is bekend van verschillende Nintendo-games als Luigi's Mansion 3 en de Mario Strikers-games. Voor nieuwe projecten is de Canadese ontwikkelaar op zoek naar nieuwe mensen om hun team te komen versterken. In een tweet is te zien dat er gezocht wordt naar een nieuwe UI artiest, producer, art production manager en een lead test engineer. De vacature is hieronder te bekijken.

Met welke projecten Next Level Games aan de slag gaat is nog niet bekend.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Luigi's Mansion 3

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

31 oktober 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord