Next-gen-versies Witcher 3 en Cyberpunk uitgesteld

Geplaatst:

Heeft CD PROJEKT RED van de eerdere fouten geleerd? De next-gen-versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 zijn uitgesteld.

Over de lancering van het langverwachte Cyberpunk 2077 hoeven we het niet lang te hebben. De ondermaatse prestaties van Cyberpunk 2077 zorgden er zelfs voor dat Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store werd gehaald. Inmiddels is de situatie rondom de game wat beter. De studio achter de titel, CD PROJEKT RED, lijkt van de fouten rondom de staat van de game geleerd te hebben. Vorige maand gaf de ontwikkelaar aan dat de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 mogelijk uitgesteld zou worden. Die uitspraak is nu realiteit geworden: de next-gen-versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3, een andere zeer populaire game van de ontwikkelaar, zijn uitgesteld. Op basis van het advies van de betrokkenen bij de projecten, zijn beide titels uitgesteld tot 2022. Een definitieve releasedatum geeft de Poolse studio nog niet, maar we hebben wel een indicatie ontvangen. Beide titels komen in de eerste helft van 2022 uit.

De next-gen-versie van Cyberpunk 2077 staat nu in de planning om in het eerste kwartaal van 2022 te verschijnen. De verbeterde versie van The Witcher 3 gaat de next-gen-consoles in het tweede kwartaal van datzelfde jaar verrijken.

Bron: CD PROJEKT RED
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord