Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

New Xbox Experience verschijnt op 19 november

Vandaag, tijdens de Tokyo Games Show, heeft John Schappert van Microsoft bekendgemaakt dat het huidige Xbox Dashboard een restyle krijgt op woensdag 19 november.

De restyle van het Xbox Dashboard heeft de naam New Xbox Experience meegekregen en zal zeer waarschijnlijk voor extra drukte zorgen op de servers van Microsoft.

Daarnaast werd ook nog door Schappert bekendgemaakt dat we de volgende games kunnen verwachten op Xbox Live Arcade: Space Invaders Extreme, Arkanoid Live, R-Type Dimensions, Metal Slug 7 en King of Fighters 98 Ultimate Match.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?