New World

  • Ontwikkelaar Amazon Games
  • Eerste releasedatum 31 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

New World krijgt mogelijk pay-to-win microtransacties

Amazon's aankomende MMORPG New World bevat microtransacties. Er is echter wel een kans dat hier ook pay-to-win microtransacties bij zitten.

Amazon werkt al een tijdje aan een nieuwe MMORPG genaamd New World. Inmiddels is New World al meerdere keren uitgesteld, maar verschijnt later dit jaar. In de aanloop naar deze releasedatum is New World wel al in de alpha-fase te spelen. In deze fase worden nieuwe features aan de game toegevoegd en wordt gekeken hoe de community deze nieuwe features ervaren. Een van deze nieuwe features is de digitale winkel binnen de game. In deze digitale winkel zijn verschillende cosmetische voorwerpen te koop met echt geld. Amazon Games Studio Director Rich Lawrence laat via Twitter weten dat het ook echt de bedoeling is dat alleen cosmetische items te koop zijn in de winkel. Wel laat Lawrence weten dat Amazon erover na zit te denken om verschillende Quality of Life-voorwerpen te verkopen via de winkel. Hier zitten onder andere XP-boosts en Fast Travel-opties bij. Dit houdt dus in dat er wellicht straks voorwerpen te koop zijn die spelers wel op een bepaalde manier een voordeel geven ten opzichte van andere spelers die besluiten die voorwerpen niet te kopen. Hoe dit precies geïmplementeerd gaat worden, moet nog worden bekeken.

New World staat gepland voor een release op 31 augustus via Steam en Amazon.

BRON Amazon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?