New Super Mario Bros. Wii verschijnt eerder

Goed nieuws voor iedereen die met smart zit te wachten op New Super Mario Bros. Wii, want we hoeven nu een week minder te wachten in tegenstelling tot eerder bericht. Via een officieel persbericht van Nintendo zijn we te horen gekomen dat de nieuwe Mario op 20 november uitkomt.

Op gamescom 2009 ben ik al aan de slag geweest met New Super Mario Bros. Wii en heeft deze game stiekem al een plaatsje in mijn hart veroverd. Heerlijk!

Tot die tijd lekker spelen met Super Mario Galaxy...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?