New Super Mario Bros. Wii datum

Dé bekendste loodgieter met snor komt terug naar de Wii. En alweer in een knotsgek verhaal. New Super Mario Bros. Wii heeft eindelijk een Europese releasedatum gekregen. Om jullie niet langer in spanning te laten wachten: 27 november wordt een dag om in je agenda aan te stippen.

New Super Mario Bros. Wii (een hele mond vol) is het vervolg op New Super Mario Bros., voor de DS. In dit vervolg komen nog meer gekke voorwerpen en avonturen. Het zal zelfs mogelijk zijn om met vier mensen tegelijkertijd te spelen. Uitkijken dus naar deze game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?