New Super Mario Bros. Wii competitie

In februari komt Nintendo weer met een nieuwe Mario competitie. Met de hulp van Media Markt gaat Nintendo namelijk opzoek naar de beste New Super Mario. Wii-gamer van Nederland. Natuurlijk maak je naast deze titel ook nog kans op mooie prijzen. In de finale zal namelijk worden gestreden om een LCD-tv, een Limited Edition Black Wii Sports Resort Pak, een Nintendo DSi en een Wii-game naar keuze.

De voorrondes vinden plaats op de zaterdagen en zondagen van februari verspreid over verschillende Media Markten, namelijk Media Markt Utrecht, Groningen, Alkmaar, Roermond, Rotterdam Centrum en Enschede. De uiteindelijke finale zal op zaterdag 27 februari plaatsvinden in Media Markt Amsterdam ArenA.

Je zult je wel moeten inschrijven via de officiële site om deel te kunnen nemen aan deze Mario competitie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?