New Super Mario Bros. Wii Challenges

Dus jij dacht dat je goed was in New Super Mario Bros. Wii omdat je Bowser had verslagen of omdat je elke gouden munt had? Pff... Je bent nog niks als het aan Nintendo ligt.

Haal eerst maar eens deze lijst. Dán ben je pas echt goed in NSMBW. Verdeeld in drie categorieën (snelheid, techniek en multiplayer ) zijn er 30 challenges op verschillende niveau's, zodat jij je deze vakantie in elk geval niet zult vervelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?