New Super Mario Bros. ongekend populair

Dat Mario bekend is, is geen nieuw nieuws. Maar dat zijn nieuwste game razend populair is, dat wisten we nog niet. Sinds de lancering van New Super Mario Bros. zijn er al 2,4 miljoen games verkocht in Europa.

Niet alleen in Europa verkoopt New Super Mario Bros. goed, ook in Japan staat Mario op nummer 4 als best verkochte game van 2009.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?