New Super Mario Bros. 2-spelers verzamelen 100 miljard munten

Nintendo's nieuwste Mario-game, New Super Mario Bros. 2 draait voornamelijk om het verzamelen van munten tijdens het spelen. Dat de spelers hierin erg fanatiek zijn blijkt maar weer: vandaag onthulde de spellenreus dat alle spelers bij elkaar al honderd miljard munten bij elkaar hebben verzameld!

Meer dan tienduizend spelers hebben de grens van één miljoen munten al bereikt. Om dit te vieren heeft Nintendo een SpotPass-bericht gestuurd naar alle spelers van de game. Dit SpotPass berichtje zorgt er tevens voor dat alle Toad-huisjes in je game weer open zijn.

New Super Mario Bros. 2 ligt al sinds 17 augustus in de winkels en is te koop in de eShop, exclusief voor de Nintendo 3DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?