New Pokémon Snap krijgt online support

Geplaatst: 19 januari 2021 07:54
Aangepast: 19 januari 2021 07:56

New Pokémon Snap krijgt Nintendo Switch Online support. Zo blijkt uit de geüpdatete productpagina van de game op de website van Nintendo.

Na de aankondiging van New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch is er nog niet veel bekendgemaakt over de nieuwe Pokémon-game. Toch worden we weer iets wijzer uit de aangepaste productpagina van New Pokémon Snap op Nintendo's eigen website. Zo is onder meer te zien dat de game zo'n 6,8 GB in beslag neemt. Als je dat vergelijkt met Pokémon Sword & Shield (11GB) is dat dus een stuk minder. Daarnaast is te zien dat de game Nintendo Switch Online support. New Pokémon Snap beschikt dus over online elementen. Nintendo heeft tot dusver niet uit de doeken gedaan of het in dit geval dan gaat om het delen van foto's, online leaderboards of dat je bijvoorbeeld samen op avontuur kunt gaan om de mooiste kiekjes te maken.

onbekend

De trailer die vorige week verscheen leerde ons dat New Pokémon Snap op 30 april verschijnt voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Pokémon Snap

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

30 april 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord