New Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score

New Pokémon Snap krijgt online support

New Pokémon Snap krijgt Nintendo Switch Online support. Zo blijkt uit de geüpdatete productpagina van de game op de website van Nintendo.

Na de aankondiging van New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch is er nog niet veel bekendgemaakt over de nieuwe Pokémon-game. Toch worden we weer iets wijzer uit de aangepaste productpagina van New Pokémon Snap op Nintendo's eigen website. Zo is onder meer te zien dat de game zo'n 6,8 GB in beslag neemt. Als je dat vergelijkt met Pokémon Sword & Shield (11GB) is dat dus een stuk minder. Daarnaast is te zien dat de game Nintendo Switch Online support. New Pokémon Snap beschikt dus over online elementen. Nintendo heeft tot dusver niet uit de doeken gedaan of het in dit geval dan gaat om het delen van foto's, online leaderboards of dat je bijvoorbeeld samen op avontuur kunt gaan om de mooiste kiekjes te maken.

New Pokmon Snap Nintendo Switch Online

De trailer die vorige week verscheen leerde ons dat New Pokémon Snap op 30 april verschijnt voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?