New Play Control! Donkey Kong: Jungle Beat komt 5 juni

New Play Control! Donkey Kong: Jungle Beat verschijnt op 5 juni voor de Nintendo Wii.
Dat heeft Nintendo vandaag in een persbericht laten weten.

Donkey Kong: Jungle Beat is een overzetting van de GameCube-titel uit 2005. Er worden nu geen bongo's meegeleverd, maar de besturing verloopt via de WiiMote en Nunchuck. Er worden meer vijanden en extra levels aan deze nieuwe versie toegevoegd.

De New Play Control!-serie bestaat uit GameCube-titels die opnieuw worden uitgebracht. New Play Control! Donkey Kong: Jungle Beat is de vierde game in deze serie na New Play Control! Pikmin 1 en 2 en New Play Control! Mario Power Tennis. Waarschijnlijk zal deze game dan ook voor € 29,95 worden verkocht.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?