Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Neverwinter Nights 2 alweer verlengd

Neverwinter Nights 2 krijgt eind dit jaar opnieuw een fris stuk eraan geplakt, Storm of Zehir mag het nieuwe avontuur heten. De eerste indruk die het verhaal wekt is niet in overeenkomst met de vuistregel die geld in de meeste RPG-uitbreidingen. (Megalomane superschurk grijpt de macht en drie keer raden wie daar iets aan mag gaan doen.)

Het verhaal speelt zich af net na de ondergang van de King of Shadows; een stel bendes met niet al te koosjere bedoelingen raken verwikkeld in een machtsstrijd. Hoewel jij nog steeds de uitverkorene bent om de rommel op te ruimen tracht Obsidian Entertainment het verhaal minder lineair te maken door de speler de keuze te geven tussen verschillende bondgenoten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?