Neverwinter Nights 2 alweer verlengd

Geplaatst: 13 juni 2008 21:00
Aangepast: 23 mei 2018 15:49

Neverwinter Nights 2 krijgt eind dit jaar opnieuw een fris stuk eraan geplakt, Storm of Zehir mag het nieuwe avontuur heten. De eerste indruk die het verhaal wekt is niet in overeenkomst met de vuistregel die geld in de meeste RPG-uitbreidingen. (Megalomane superschurk grijpt de macht en drie keer raden wie daar iets aan mag gaan doen.)

Het verhaal speelt zich af net na de ondergang van de King of Shadows; een stel bendes met niet al te koosjere bedoelingen raken verwikkeld in een machtsstrijd. Hoewel jij nog steeds de uitverkorene bent om de rommel op te ruimen tracht Obsidian Entertainment het verhaal minder lineair te maken door de speler de keuze te geven tussen verschillende bondgenoten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer