Netflix's Castlevania krijgt een derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Castlevania op Netflix. Het bedrijf kondigde aan dat er ook nog een derde seizoen komt.

Op dit moment is slechts het eerste seizoen te bekijken via de service, maar hier komt binnenkort verandering in. Aan de website Digital Spy wist de voice actor Richard Armitage te vertellen dat ze bezig zijn met de laatste dingen voor het tweede seizoen. Daarna gaat het bedrijf druk aan de slag met seizoen 3.

onbekend

Kijk jij uit naar nog twee seizoenen van de serie?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?