The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Netflix-serie The Witcher heeft eindelijk een Geralt

  • Door Patrick Meurs
  • op 4 september 2018 om 19:55

De Netflix-serie van The Witcher heeft eindelijk een acteur voor Geralt of Rivia weten te strikken. Het is niemand minder dan Man of Steel-acteur Henry Cavill die in de huid van de zwaardvechter en alchemist stapt. Het is nu nog de vraag of hij daarvoor zijn baard en snor moet afscheren of juist in moordend tempo weer moet laten groeien. Je weet het maar nooit bij Henry.

Cavill zelf is er waarschijnlijk apetrots op, gezien onze Superman volgens The Hollywood Reporter een groot fan van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski - de schrijver van The Witcher - is. Voor hem is het inmiddels alweer even geleden dat hij in een serie speelde, gezien zijn laatste rol in een serie die van Charles Brandon in The Tudors was.

Henry Cavill

Wanneer de serie op Netflix gaat verschijnen is nog onduidelijk. Het enige wat we er nu van weten is dat Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) de eerste vier afleveringen regisseert. Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Daredevil, Utopia, Fear the Walking Dead) en Charlotte Brandstrom (Outlander, Counterpart) nemen ieder twee additionele afleveringen voor hun rekening.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?