Netflix-serie The Witcher heeft eindelijk een Geralt

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2024 13:06

De Netflix-serie van The Witcher heeft eindelijk een acteur voor Geralt of Rivia weten te strikken. Het is niemand minder dan Man of Steel-acteur Henry Cavill die in de huid van de zwaardvechter en alchemist stapt. Het is nu nog de vraag of hij daarvoor zijn baard en snor moet afscheren of juist in moordend tempo weer moet laten groeien. Je weet het maar nooit bij Henry.

Cavill zelf is er waarschijnlijk apetrots op, gezien onze Superman volgens The Hollywood Reporter een groot fan van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski - de schrijver van The Witcher - is. Voor hem is het inmiddels alweer even geleden dat hij in een serie speelde, gezien zijn laatste rol in een serie die van Charles Brandon in The Tudors was.

Wanneer de serie op Netflix gaat verschijnen is nog onduidelijk. Het enige wat we er nu van weten is dat Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) de eerste vier afleveringen regisseert. Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Daredevil, Utopia, Fear the Walking Dead) en Charlotte Brandstrom (Outlander, Counterpart) nemen ieder twee additionele afleveringen voor hun rekening.

Bron: The Hollywood Reporter
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord